Cursussen & Workshops

Workshop schilderen als COBRA

Workshop Schilderen als COBRA in Zutphen, Warnsveld bij Atelier Het Groene Paard

COBRA was een belangrijke kunstbeweging in de jaren vijftig die zich kenmerkt door kleurrijke en fantasievolle doeken. Karel Appel is een zeer bekende vertegenwoordiger van deze groep. Kom een dagje COBRA schilderen. Los van de werkelijkheid je fantasie laten gaan en fabeldieren en andere fantasierijke monsters creëren in felle kleuren.


Workshop Landschap schilderen en tekenen

Workshop Landschap Schilderen en Tekenen op de boerderij in Warnsveld

In een schilderachtige omgeving in natuurgebied nabij Vorden, Lochem en Warnsveld. In en rondom boerderij waarvan de deel tot atelier verbouwd is. Het ligt in de bedoeling om zoveel mogelijk buiten te werken, als het weer het toelaat. Impressies en schetsen kunnen eventueel binnen in het atelier uitgewerkt worden.Cursus Schilderen en tekenen

Cursus Schilderen en Tekenen in Zutphen

Zowel schilderen als tekenen  komen in deze cursus aan bod. Bij het schilderen wordt voornamelijk met acrylverf gewerkt en bij het tekenen gebruiken we houtskool, potloden en krijt. De lessen worden in blokken (modules) gegeven en hebben een heldere opbouw.


Arrangementen

Arrangementen en workshops bij Atelier Het Groene Paard

Atelier Het Groene Paard ligt in een prachtig natuurgebied en is daarom een zeer inspirerende locatie. U kunt een dagdeel of een dag een arrangement in overleg met de kunstenares samenstellen.